Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) İç Denetim Koordinatörlüğünde görev yapan denetçilere yönelik “Yıllık Değerlendirme ve Kurumsal Kopasiteyi Geliştirme” konulu hizmet içi eğitim programı düzenlendi.
Afyonkarahisar’da düzenlenen hizmet içi eğitim programı açılışında denetçilerle bir araya gelen Kurum Başkanımız Dr. Ahmet Antalyalı; Programın kurumsal gelişim ve mesleki bilgi birikiminin artırılması açısından önemine değindi.
İç denetimin kurumsal risklerin yönetilmesi, süreçlerin iyileştirilmesi ve kamu kaynaklarının etkin ve verimli kullanılması noktasındaki rolüne de dikkat çeken Dr. Antalyalı, 2024-2028 Stratejik Planı'nda yer verilen amaç ve hedeflere emin adımlarla ilerlenmesinde ortaya konulan gayretlere vurgu yaparak, denetçilere çalışmalarında başarılar diledi. TKDK Başkanımız açılış programının akabinde İç Denetim Koordinatörü Kübra Çekiç’ten devam eden ve hedeflenen çalışmalara ilişkin brifing aldı.
Denetçilerin dijital veriyi okuma ve analitik araçları kullanma becerilerini artırmayı hedefleyen teknoloji tabanlı denetim teknikleri eğitimlerinin de verileceği program kapsamında, 2025-2026 yıllarında yürütülen iç denetim faaliyetleri değerlendirilerek 2027 yılı Denetim Planı hazırlık çalışmaları yürütülecek.
Kurum Başkanımız Dr. Ahmet Antalyalı’nın Afyonkarahisar Valisi Dr. Naci Aktaş’ı ziyaretinde ise IPARD Programı kapsamında ilde hayata geçirilen yatırımlar ve yeni dönemde hedeflenen çalışmalar değerlendirildi. “Türkiye Tarım-Gıda Sektörünün İstihdam ve Kırsal Refah İçin Dönüşüm Projesi” (TARGET) kapsamındaki çalışmaların da istişare edildiği görüşmede, TKDK İç Denetim Koordinatörü Kübra Çekiç, TKDK Afyonkarahisar İl Koordinatörü Zülgari Özdemir ve Afyonkarahisar İl Tarım ve Orman Müdürü Özkan Parlak da hazır bulundu.
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)