Haber / Duyuru

TKDK SİİRT İRTİBAT OFİSİ AÇILDI

Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunun (TKDK) Siirt İrtibat Ofisi, Tarım ve Orman Bakanı İbrahim Yumaklı’nın katılımıyla açıldı.

Bakan Yumaklı, Siirt Tarım Müzesinde düzenlenen açılış töreninde yaptığı konuşmada, Siirt'e yeni hibe destekleri kazandırmak için geldiklerini söyledi.

Kırsal kalkınma yatırımlarının daha da artması için IPARD III diye tanımlanan bir destek programı olduğunu ve bu programa Siirt'i de dahil ettiklerini ifade eden Yumaklı, şöyle konuştu:

“Artık Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu bürosundan bu kapsamda hangi desteklerin alınabileceğini, hangi tarımsal üretime ne tür desteklerin olduğunu da lütfen kendileriyle konuşun, bunlardan faydalanın. 'Üretelim, hep beraber üretimin ve üreticinin yüzyılını, Türkiye Yüzyılı'nı hep birlikte inşa edelim.' diyorum.”

Açılış konuşmasının ardından kurdele kesilerek TKDK Siirt İrtibat Ofisinin açılışı gerçekleştirildi. TKDK Başkanı Dr. Ahmet Antalyalı, törenin ardından ofiste incelemelerde bulundu ve personele çalışmalarında başarılar diledi.

Törene, Siirt Valisi Kemal Kızılkaya, kamu kurumlarının ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.