Öncelikle TKDK çalışanlarının özverili çalışmalarının projenin hayat bulmasında önemli bir faktör olduğunu belirtmek isterim. Afyonkarahisar'da doğal ortamda yetişen büyükbaş hayvanların sağlıklı koşullarda kesilen etleri, İstanbul'daki ulusal market zincirlerinin raflarındaki yerini alarak tüketicinin beğenisine sunulmuştur. Ürünlerimiz helal ürün belgeleri ile tescillenmiştir. Afyonkarahisar'daki tüm ürünlerimiz soğutmalı araçlarla İstanbul'a ve diğer büyük şehirlerdeki dağıtım noktalarına ulaştırılmaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı bir anlayışla kendini geliştiren Cantürk Et, hâlihazırda IPARD Programı desteği ile mevcut tesisini 4000 m²’lik bir alana ulaştırmış ve bu kapsamda Türkiye'de açılan ilk köfte ve döner fabrikasını hizmete açmıştır.